Ons werk - Bewezen resultaten voor de horeca-sector.

By Baier combineert AI-technologie met praktische horeca-kennis om ondernemers te helpen hun kostprijzen te optimaliseren en winstgevendheid te verhogen.

Succesverhalen

By Baier helpt horeca-ondernemers om hun winstgevendheid te verhogen door AI-gedreven kostprijsanalyse en verkoopprognoses.

Served.

Kostprijsanalyse & Multi-locatie Dashboard

Kostprijsoptimalisatie voor multi-locatie koffie & restaurant-keten

Served is een populaire koffie- en restaurant-keten in Rotterdam met drie locaties die coffee, juice, food en cocktails serveert.

Met By Baier's AI-gedreven kostprijsanalyse krijgt Served gedetailleerd inzicht in kostprijzen per product en locatie, waardoor ze data-gedreven beslissingen kunnen nemen over menusamenstelling en prijsstelling.

Met drie verschillende locaties hadden we behoefte aan gedetailleerd inzicht in onze kostprijzen per product en locatie. By Baier helpt ons om data-gedreven beslissingen te nemen.

Team Served., Served. Rotterdam

Jack & Jacky's

Kostprijsanalyse & Verkoopprognose

10% extra brutowinst door AI-gedreven kostprijsanalyse

Jack & Jacky's was een populair restaurant in Breda, het team had moeite om inzicht te krijgen in de werkelijke winstgevendheid per gerecht.

Door By Baier's AI-gedreven kostprijsanalyse ontdekte hij dat sommige "populaire" gerechten eigenlijk verlieslatend waren, terwijl andere gerechten veel winstgevender bleken dan verwacht.

Bram van By Baier heeft mijn kijk op de horeca volledig veranderd. De gedetailleerde kostprijsanalyse toonde aan dat ons signature gerecht eigenlijk verlieslatend was. Door de menu-aanpassingen verhoogden we onze omzet met 10% in de eerste maand.

Team Jack & Jacky's,

Resultaten in cijfers

By Baier levert meetbare resultaten voor horeca-ondernemers van verschillende groottes en types.

Jack & Jacky's

Jack & Jacky's

Restaurant - Breda

10%
Omzetgroei eerste maand
19%
Gerechten met negatieve marge
Jack & Jacky's

Served.

Restaurants - Rotterdam

6%
Omzetgroei eerste maand
8%
Gerechten met negatieve marge

Bram van By Baier heeft niet alleen de cijfers geleverd, maar ook geholpen met praktische implementatie. Onze maandelijkse brutowinst steeg met 10% - en dat meteen in de eerste maand!

Jack & Jacky's

Komende projecten

By Baier breidt uit naar verschillende type horeca-bedrijven om kostprijsoptimalisatie toegankelijk te maken voor de hele sector.

AI Voorraad Optimalisatie

Geavanceerde AI-agents voor voorraadmanagement die tekorten voorspellen en overschotten voorkomen. Integratie met leveranciers en automatische besteloptimalisatie.

In ontwikkeling

Smart Planning Systemen

AI-gedreven personeelsplanning en operationele optimalisatie. Automatische roosters gebaseerd op verwachte drukte en efficiëntiemodellen.

Planning fase

Hotels & Accommodaties

Kostprijsanalyse voor hotel-restaurants, room service en banqueting. Focus op seizoensschommelingen en verschillende kostprijsstructuren.

Concept fase

Cafés & Bars

Speciale focus op dranken-kostprijzen, happy hours en event-catering. Optimalisatie van portiegrootten en waste management.

Onderzoek fase

Verhoog jouw horeca-omzet met By Baier

Ontdek hoe kostprijsanalyse en verkoopprognoses jouw winstgevendheid kunnen verbeteren.

Ons kantoor

  • Berlicum
    Belverenlaan 6
    5258 GK Berlicum, Nederland